O nama


Kažu da muzika izražava ono što se ne može reći, a o čemu je nemoguće ćutati.


Zato se mi uvek trudimo da od vaših proslava napravimo pravu simfoniju savršenstva, koja će kod vas i dragih osoba izazvati najlepša osećanja. Želimo da vam te proslave zauvek ostanu u najlepšem sećanju!

O restoranu


Restoran "D-Moll" nalazi se u ulici Mihaila Iveše, 2a, u Kragujevcu. Ušuškan u predivnom delu gradu predstavlja pravu oazu za one koji vole da uživaju.
Kompletan ambijent uređen je tako da dominiraju elegantne note bele, plave i bež boje, a sve je podređeno jednom elementu - muzici!Jer, muzika je život, zar ne?Sala kapaciteta 110 sedećih mesta idealna je za intimna slavlja, za one vrste specijalnih trenutaka koje jednostano želite da proslavite u krugu najdražih ljudi. Nebrojano mnogo proslava, prvih rođendana, krštenja, punoletstava i najdivnijih venčanja proslavljeno je u glamuroznom ambijentu ovog restorana, pa, zašto da i vi ne proslavite najvažnije trenutke svog života u restoranu "D-Moll"?Mi komponujemo savršene proslave!Bilo da su u pitanju venčanja, proslave prvog ili osamnaestog rođendana, krštenja, proslave kompanija, mi smo definitivno pravi izbor za vas!PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: